Gratis Aanmelden

Dating met eenzame dame

annelie74 (43)

Wie luidt de nieuwe tijd in? Ik ben helaas al weer een tijdje alleen. Ik vind het tijd voor een nieuwe fase in mijn leven. Ik hoop hier een leuk manneke tegen te komen waarmee ik deze fase kan starten.

Maak contact met haar
  1. Naam: annelie74
  2. Leeftijd: 43 Jaar
  3. Woonplaats: Marknesse
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: DonkerBlond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Dating met eenzame dame annelie74 van 43 uit Marknesse, Flevoland
Angliinah (37)
★★★★★
Mensen die van reizen houden en op plaatsen willen verkenn Mensen die met mij willen reizen. Ook mensen die graag reizen samen met een groep .
Afspreken met wulpse dame
Mia-Is-Hot (32)
★★★★☆
Ik zoek een geile bink. Hou jij van langdurige seks, waarbij we samen kunnen genieten. Want seks is voor mij echt puur genieten, genieten van het samen zijn, standjes uitproberen, lekker klaar komen, speeltjes gebruiken en nog veel meer.
Vrijen met lieve dame
PrimeDay (38)
★★★★★
Ben jij degene die eraan gaat sabbelen? Ik kan nu al niet meer wachten totdat je aan mijn lippen gaat sabbelen en me van top tot teen heerlijk gaat verwennen. Ben je er al klaar voor?
Afspraakje met hete dame
Hannah_37 (37)
★★★★☆
Ga je een vies seksueel verzoek doen dat ik niet kan weigere Kan ik alsjeblieft degene zijn om met je pik te spelen?
Sex met sexy dame
RijpeStudente (36)
★★★★☆
Neem jij de tijd voor me? Je wilt het misschien niet geloven maar ik sta al een paar jaar droog. Waarom? Geen idee want ik wil wel maar vind niet de juiste mannen. Ik zoek een leuke vent die de tijd voor een vrouw neemt. Ben jij die man?
Naaien met hete dame
MaaikeVanH (30)
★★★★☆
Welke man wil ook alleen seks? Waarom zijn er mannen die niet van neuken houden? Snap dat niet, die willen zich binden. Of het nu de leeftijd is of de man zelf dat maakt me op zich niet uit maar ik wil gewoon eens goed met een man genieten zonder verder gedoe erbij.
Sex met lekkere dame
Celine
★★★★★★★★★★
Ik heb mijn pols gebroken en kan de ramen niet meer wassen. Wil jij dat voor me doen? In ruil voor een pijpbeurt, tot het einde? Ja, je leest het goed, ik slik alles door.
Ramen wassen (Klus van 2 uur)
Truus
★★★★★★★★★☆
Mijn computer loopt steeds vast en ik snap niets van de helpdesk. Ik heb geen geld voor een specialist, dus ik probeer het maar eens op deze manier.. Iemand..?
Computer probleem oplossen (Klus van 1 uur)
Diewertje
★★★★★★★★★★
De complete goot rondom mijn huis zit vol en moet dringend schoongemaakt worden. Maar ik dat zelf niet, want ik heb hoogtevrees. Ik heb geen vrees voor een heerlijke beloning!
Goot schoonmaken (Klus van 3 uur)
Carla
★★★★★★★★★★
Is er iemand die weet hoe ik mijn over schoon kan maken? Mijn huisbaas wil dat ik dat doe, maar het lukt me niet... Ik ben een beetje hopeloos. Help me ajb, iemand..
Stofzuigen (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates